Odvjetnički ured Prus Pipuš potječe 1869 godine kada je Anton Prus I otvorio svoj prvi odvjtenički uredu Beču i kasnije ju preselio u Slovenske Konjice. Od tada je njegovo nasljeđe nastavilo s drugim odvjetnicima koji su preuzeli njegovu pravnu praksu:


- odvjetnik Radoslav Pipuš koji j u Mariboru imao svoj odvjetnički ured u Mariboru od 1898 – 1928,
- odvjetnik Anton Prus II. koji je imao svoj odvjetnički ured od 1913 – 1935 u Slovenskim konjicama,
- odvjetnik Anton Prus III. koji je imao svoj odvjetnički ured u Ljubljani od 1950 – 2005 godine.

 

Odvjetnik Peter Prus Pipuš nastavio je ovo nasljedstvo i osnovao odvjetnički ured Prus Pipuš  i s tim nadogradio svoju več uspješnu karieru. Profesionalnu karieru je započeo radeći u odvjetnićkom uredu Andreja Pipuša i na gradskom susu u Mariboru. Svoju karijeru je nastavio radeći u uglednom slovenskom odvjetničkom uredu Matoz d.o.o. a također je radio u Austriji u odvjetničkom uredu Petrowitsch. Nakon toga radio je prvo u odvjetničkom uredu Sladič i kasnije u odvjetničkom uredu Verstovšek i nakon toga započeo samostalnu karieru.
 

Misija našeg odvjetničkog ureda je pružiti klijentima profesionalne pravne usluge, posebice kroz bliske kontakte s njima u smislu savjetovanja i komunikacije, pružajući našim klijentima osobni pristup odvjetnika u riješavanju slučajeva, kao i predanost temeljnim vrijednostima odvjetništva kao struke. Uvijek tražimo najbolje i najoptimalnije rješenje za naše klijente, a zaštita povijerljivosti nam je najvažnija.


Jezici: slovenski, engleski, njemački, hrvatski, srbski.
Područja rada:
- radno pravo
- građansko pravo

- kazneno pravo
- korporativno i trgovačko pravo
- stečaj
- druga pravna područja

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

© 2023 by Prus  & Pipus  Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now